Belgacom en Deezer sluiten exclusief akkoord over online muziekdienst

Telefoonbedrijf Belgacom en de Franse online muziekdienst Deezer hebben een exclusieve overeenkomst afgesloten. Dat melden beide ondernemingen maandag in een perscommuniqué.

post-image-3

De klanten van Belgacom krijgen daardoor onbeperkte toegang tot meer dan 13 miljoen titels van alle muziekgenres. Details over het commerciële aanbod zullen binnen enkele weken bekendgemaakt worden.

Belgacom wordt zo de eerste operator die een onbeperkt muziekabonnement in verschillende van haar internet- en mobiele packs opneemt. De klanten zullen volgens het communiqué het volledige aanbod in hoge kwaliteit ter beschikking hebben op hun pc, mac, smartphone en tablet, waar ze zich ook bevinden, zelfs zonder permanente internetverbinding. Ze zullen onder meer  muziek kunnen beluisteren via streaming of download en playlists aanmaken met titels uit de Deezer-catalogus.

Deezer is zijn internationale uitrol gestart in Groot-Brittannië en zal voor het einde van het jaar in meer dan 100 landen aanwezig zijn. In september 2011 heeft Facebook aangekondigd dat Deezer op internationaal niveau in hun sociaal netwerkplatform zal geïntegreerd worden.

Back to top button
Close
Close