De beste mobiele gadgets van het moment (video)

U zoekt een smartphone, een tablet of een mobiel accessoire om onder de kerstboom te leggen? Zoek niet verder! Digimedia heeft de beste mobiele toestellen gekozen en uitgetest om altijd online te zijn. Een video in kerstsfeer...

Zin om uzelf of anderen te verwennen met de eindejaarsfeesten? Hier volgt een selectie van de beste mobiele gadgets die u in België kan krijgen. Natuurlijk zijn ze niet te geef... Maar wanneer men liefheeft, dan rekent men niet!

Wat zou u kiezen? Ziehier de selectie:

-Nokia N9: De eerste smartphone onder MeeGo (het mobiele OS gebaseerd op Linux). Zijn neefje Lumia 800 draait onder Windows Phone.

Pluspunten: een voorbeeldige design (geen knoppen op de voorzijde), een NFC chip (mobiele betalingen en instant uitwisselen van bestanden), en een zeer soepel, origineel OS!

 - HTC Titan. Windows Phone 7.5 (Mango)

Pluspunten: het grootste aanraakscherm op een smartphone (4,7")! Een full metal omhulsel. En een zeer origineel OS georiënteerd naar productiviteit (Microsoft Office Suite), sociale netwerken, en volledige integratie met de Xbox.

- Blackberry Bold 9900: een BB onder OS 7

Pluspunten: de eerste smartphone van RIM voorzien van een aanraakscherm, NFC chip. Een zeer comfortabel klavier om uw e-mails te schrijven! En design bovendien...

-iPhone 4S: Die moeten we niet meer voorstellen. Iedereen kent zijn technologische hoogstandjes, zijn uiterst knappe design, de vlotheid en intuïtiviteit van iOS en het nog altijd unieke Retina scherm.

-Sony Ericsson Xperia Arc: waarschijnlijk de beste smartphone onder Android 2.3 (Gingerbread) op de markt.

Pluspunten: zijn op amusement georiënteerde kenmerken hebben hem de EIS Award 2011 opgeleverd.

- Samsung Galaxy Tab 10.3

Pluspunten: een iPad-kloon onder Android, maar in een plastic versie, 3G, en goedkoper...

Zonder de onmisbare gadgets en accessoires te vergeten van Bower & Wilkin, Logitech, Nokia, Apple (en andere verrassingen) die u zonder aarzelen onder de kerstboom kan leggen.

Back to top button
Close
Close