Samenwerken in de strijd tegen cybercrime

De specialist in internetbeveiliging Check Point brengt ThreatCloud uit, een netwerk voor het collectief bestrijden van cybercrime...

post-image-3

Om cybercrime te bestrijden en te anticiperen op aanvallen hebben de bedrijven geen andere keuze dan samen te werken, met andere woorden gegevens met elkaar uit te wisselen, om hun beveiliging te versterken! Het nieuwe netwerk om cybercrime te bestrijden, dat CheckPoint uitgebouwd heeft, wil de gegevens verzamelen van een wereldwijd netwerk om zo de bedreigingen te ontdekken en informatie te verspreiden over de middelen om ze te bestrijden.

Het nieuwe platform verzamelt nu al meer dan 250 miljoen adressen die geanalyseerd worden om bots te ontdekken, 4,5 miljoen handtekeningen van malware, en 300.000 geïnfecteerde sites. Deze nieuwe oplossing is verkrijgbaar bij de laatste versie van "blade" software van Check Point, de R75.40. De klanten kunnen er nu voor opteren om mee te werken door ThreatCloud te voeden met hun eigen data, en nieuwe bescherming te ontvangen via hun security gateways.

Back to top button
Close
Close