CityPlug laat u 10.000 tafels reserveren

De stadsgids CityPlug.be heeft een systeem in gebruik genomen waarmee men online kan reserveren in 10.000 Belgische restaurants. En komt daarmee in het vaarwater van Resto.be.

post-image-3

Vanop de fiche van een restaurant op CityPlug.be moet u het aantal couverts kiezen en de gewenste tijdspanne, om dan uw persoonlijke gegevens in te vullen (naam, voornaam, GSM en e-mailadres). Zodra de reservering goedgekeurd is door het restaurant, krijgt u  een bevestiging per e-mail, en ook per SMS indien de reservering minder dan twee uur voor de aanvang van het gekozen tijdschema gevalideerd werd.

Is het restaurant al volzet, dan suggereert de site u automatisch andere goede tafels op basis van uw culinaire voorkeur, de plek waar u zich bevindt en de "duizenden reviews" die al door de gebruikers van CityPlug.be achtergelaten werden.

"Zo kan men voortaan 24u op 24, 7 dagen op 7 een tafel reserveren. Het is niet meer nodig om te wachten tot het restaurant open gaat om een tafeltje te reserveren", beklemtoont Frédéric Monet, oprichter van deze cityportaal, die niet aarzelt om zich nu te positioneren als "de grootste reserveringscentrale op het internet voor de Belgische Horeca". Gaat de oorlog van de restaurants op het Belgische internet terug opflakkeren?

Back to top button
Close
Close