De meest populaire apps: spelletjes en sociaal!

Apple heeft de hitparade van de meest gedownloade apps sinds de opening van de App Store openbaar gemaakt. Zoals viel te verwachten staan spelletjes en toepassingen die gewijd zijn aan sociale netwerken bovenaan het klassement.

post-image-3
Wat wil het volk boven alles? Brood en spelen, natuurlijk! Deze waarheid wordt bevestigd als we bekijken welke mobiele toepassingen er sinds het begin het meest worden gedownload op de Apple Store.
Op de eerste plaats van de betalende toepassingen vinden we het onmisbare spel Angry Birds, gevolgd door Fruit Ninja, Doodle Jump, Cut the Rope en een resem andere speelse titels.
Als we ons buigen over het klassement van de gratis toepassingen, vinden we onmiddellijk de apps die gewijd zijn aan de voornaamste sociale netwerken, te beginnen met Facebook, Pandora Radio (een medium), Instagram, YouTube, Skype, The Weather Channel (weerbericht) of Twitter.
Dit alles op een moment dat de App Store zich opmaakt om de symbolische kaap te ronden van de 50 miljard downloads van mobiele toepassingen.
Back to top button
Close
Close