IAB MIXX Awards : de deadline nadert!

De site van de MIXX Awards is eindelijk klaar om al uw campagnes te verwelkomen – campagnes die zullen bekroond worden tijdens een uitzonderlijke gala-avond op 17 oktober in Tour&Taxis. De crème de la crème uit de digitale wereld zal nog eens in de schijnwerpers worden gezet ... so drop your case!

post-image-3
Naast de beste campagnes in B2C, B2B en Non-Profit, zullen ook de beste `Display Creation` en `Game in Campaign` worden bekroond. Zowel de beste Social Media Campaigns (korte termijn) als de merken met de beste benadering in `Social Media Conversation` zullen een award krijgen. Dezelfde jury zal ook de winnaars kiezen van de `Best Content Marketing` Award. De categorie `Best in Mobile` zal de creativiteit en het innovatievermogen belonen op het niveau van het mobiele en de tablets, terwijl de `Best Multi-screen Experience` beloond zullen worden voor het gebruik van verschillende schermen rond een centrale plaats. Er zal ook rekening worden gehouden met `webbuilding` op de IAB MIXX Awards dankzij de categorie `Best Webdesign` en `Best Optimised Site`.
U heeft tot 30 september om uw kandidatuur in te dienen op de site.
Merk op dat niet alleen de categorieën maar ook de beoordelingsprocessen een make-over ondergaan. Vier jury’s van specialisten, afkomstig uit verschillende disciplines, zullen zich buigen over de ingediende campagnes.
De prijsuitreiking en de gedenkwaardige avond vinden plaats op 17 oktober met zo’n 500 professionals uit de media- en marketingwereld, net na de Digital Marketing First, in Tour&Taxis Brussel.
Back to top button
Close
Close