Adidas Snapshot: hoe trapt ù tegen de bal?

Adidas brengt niet iedere dag een app uit, dus wanneer het merk met de drie stroken het toch doet, is het de moeite waard om geïnteresseerd te zijn. We leiden u doorheen deze app die analyseert hoe u tegen de bal trapt en u zal helpen om de toekomstige Cristiano Ronaldo te worden… Voetballiefhebber, volg de gids!

post-image-3
U vindt het vast amusant en u zult het willen uittesten. Adidas introduceerde Snapshot, de eerste mobiele app die analyseert hoe u tegen de bal trapt. De software, die met geavanceerde technologie werd ontwikkeld, berekent bij ieder schot de snelheid, de hoek en hoe lang de bal in de lucht is gebleven. Daarna kan u de resultaten delen met uw vrienden, of ze zelfs vergelijken met de beste voetballers ter wereld, zoals Gareth Bale (deze voetballer uit Wales heeft de app trouwens voor u getest in deze video).
U kunt al uw schoten bewaren in de bibliotheek van de app en zo uw vooruitgang volgen en uw beste prestaties herbeleven. Daarna kunt u al uw films in real time afspelen of in super slow motion. U kunt de foto’s en video’s natuurlijk ook delen op Facebook, YouTube en Twitter. Zo kunt u uw vrienden uitdagen om een betere score te behalen.
De app is gratis te downloaden op iPhone en iPad via de App Store.
Back to top button
Close
Close