e-Commerce mobile: een realiteit voor Snapstore.be!

De mobiele handel heeft niets meer van een “high-tech” gadget in België. De cijfers bewijzen het: de app iPhone van Snapstore.be werd meer dan 50.000 keer gedownload in amper 5 maand! Zoveel gebruikers hebben dus voortaan toegang tot de flash-verkopen van de online winkel via hun smartphone. Het merk heeft zijn commercieel doel bereikt…

post-image-3
De leden van de boetiek van online privéverkopen Snapstore.be zijn dol op de flash-acties die het merk regelmatig, sinds juni 2007, organiseert.  Ondertussen  heeft de vloedgolf van mobiel internet België overspoeld…... Het is dus om beter aan te sluiten bij deze nieuwe realiteit van online handel dat Snapstore zijn iPhone-app lanceerde in maart 2013.  Met onmiddellijk succes, want de app werd tot op heden meer dan 50.000 keer gedownload (op vijf maanden tijd!). Genoeg om de kleine app een tijdlang in de top 3 van de Belgische App Store te doen belanden.  
Ter herinnering, de iPhone/iPod Touch-app, tegenwoordig beschikbaar in  versie 1.1 en gemaakt in samenwerking met het kleine team van studiebureau  "Pinch Project", laat toe om beveiligde bestellingen te plaatsen en vrienden uit te nodigen om lid te worden, terwijl u ook kunt vragen om verwittigd te worden om geen flashverkoop te moeten missen.
De online winkel mikt uiteraard resoluut op de sociale netwerken om zijn community te stimuleren, omdat je je vrienden rechtstreeks kan uitnodigen via Facebook en/of Twitter, of de nieuwsberichten over Snapstore volgen die worden gepubliceerd op de Facebook-pagina.
Back to top button
Close
Close