Een onbreekbare en waterdichte smartphone? Het kan!

Modern, stevig en schokbestendig: zo wordt de nieuwe Cat B15 voorgesteld. Concreet kan hij, dankzij zijn solide bouw, een val van 1,8 meter hoog aan, en mag hij 30 minuten lang worden ondergedompeld in een meter water. Het grote multitouchscreen van vier inch kan zonder problemen worden gebruikt met natte vingers; het is ook ondoordringbaar voor stof en krasbestendig.

post-image-3
De Cat B15 richt zich tot een uiteenlopend publiek, maar vooral liefhebbers van buitenactiviteiten (snowboarders, mountainbikers, enz.) en werknemers in de industrie of bij openbare werken en gebouwen zullen zich aangesproken voelen door deze smartphone die bestand is tegen vallen, schokken, water en stof. De smartphone, nieuw in zijn soort, functioneert met de nieuwe versie Jelly Bean 4.1 van Android en is uitgerust met een double core-processor van 1 GHz.
Het toestel is beschermd met een geïoniseerde aluminium mix en een schokabsorberend stukje rubber dat zijn weerstand verhoogt en waardoor hij een val van 1,80 m aankan. Hij is IP67-gecertificeerd; deze industrienorm bewijst zijn water- en stofdichtheid (je kan hem 30 minuten onderdompelen in een meter water). Het grote vier inch-scherm kan zelfs probleemloos worden bediend met natte vingers.  
Deze smartphone behoort tot een niet zo gekend segment en komt met een basisprijs van 329 euro. Nu nog afwachten om te zien of hij zijn publiek en zijn plaats op de markt zal veroveren.  
Back to top button
Close
Close