Zalando lanceert partnerprogramma in België

Het partnerprogramma van Zalando is ook actief in België. Via dit programma krijgen retailers de mogelijkheid om als officiële partner hun verkoop via de site van Zalando te laten verlopen. Het Belgische merk “Mais il est où le Soleil ?” is binnenkort ook te vinden binnen het programma om zo het lokale aanbod voor de Belgische markt uit te breiden.

post-image-3
Het partnerprogramma is al langer actief in Duitsland waar momenteel succesvol met meer dan honderd partners wordt gewerkt. Verschillende partners verkopen hun producten in zes landen, te weten Duitsland, Nederland, Frankrijk, Oostenrijk, Italië en België.
 
Marijn van Roij, Country Manager Zalando België: “Klanten de beste service bieden is onze belangrijkste focus. Hierbij hoort het aanbieden van de juiste merken en producten om zo een optimale shopping ervaring te creëren voor onze klanten. Dit zouden we graag verder willen ontwikkelen en uitbreiden door middel van het partnerprogramma, met potentiele  merken en partners die bij ons assortiment passen, aan onze eisen voldoen en een toegevoegde waarde bieden aan onze klanten.”
Back to top button
Close
Close