SxSW alsof u er zelf bij bent, met Mediabrands Audience Platform!

Deze week gaat de meest verbazingwekkende, de gekste  en meest innoverende beurs van de digitale wereld van start. Dat speelt zich af in Austin, Texas, en 3 speciale gezanten zijn ter plaatse om er uw ogen en oren te zijn.

post-image-3

MAP heeft drie van zijn experts gestuurd: Marta Majewska, Head of SpringCreek, Philippe Deltenre, Digital Strategy Director en Olivier Lemaire, Managing Director.
 
Met zijn drieën zullen zij alles samenvatten wat er in Austin gebeurt tijdens "South by South West".  Zij zitten op de eerste rij om verslag uit te brengen over de belangrijke aankondigingen van de beurs en de komende trends op digitaal vlak voor 2014. Er staan al heel wat thema`s op het programma: media snacking, social media, algoritmes, big data, de nieuwe e-commerce trends, het Internet of Things. Op 10 maart staat er ook een interventie gepland van Edward Snowden.
 
Wil u voortdurend op de hoogte blijven van "the next big think" en de nieuwe trends ontdekken die de toekomst van de digitale wereld zullen bepalen, mis dan in de volgende dagen de artikels van onze drie experts niet!

Back to top button
Close
Close