Deezer wordt gratis en onbeperkt, maar mét reclame

Deezer kondigt vandaag drie grote evoluties aan van zijn aanbod waarmee zijn gebruikers onbeperkt gebruik kunnen maken van zijn diensten op mobiele toestellen, tablets en computers. Gratis en ongelimiteerd luisteren naar radio’s die helemaal zijn gepersonaliseerd, is voortaan dus mogelijk op mobiele toestellen dankzij de lancering van “Flow” en “Playlist Radio”. Tenslotte ziet ook de nieuwe bètaversie van Deezer voor Mac het levenslicht, waarmee gebruikers hun bestaande muziekbibliotheek kunnen integreren bij Deezer.

post-image-3

Deezer geeft gebruikers voortaan de mogelijkheid om nieuwe nummers te beluisteren en te ontdekken zonder beperkingen, op aanvraag, en gratis. Dit gratis luisteren, mét reclame, is voortaan mogelijk zonder enige tijdsbeperking op de computer (tot nu toe beperkt tot 10 uur per maand) en op tablet.

  

Sinds vandaag zal elke gebruiker in zijn mobiele Deezer-app de functionaliteit “Flow” ontdekken, een 100 % gepersonaliseerde radio, uitgebreid met titels die aansluiten bij zijn muzikale smaak. De “Playlists Radio” bieden iedere gebruiker dan weer gepersonaliseerde ontdekkingen. Op basis van iedere playlist zal een player “de radio opstarten” automatisch een radio lanceren die de titels van de playlist mengt met de beste aanbevelingen van de uitgeversteams van Deezer wereldwijd. Deze functionaliteiten bestonden al bij Spotify maar ontbraken bij Deezer.

  

Daniel Marhely, de oprichter van Deezer, zegt: "Ons objectief is te innoveren zodat we de grenzen van de sector altijd kunnen verleggen. Op dit moment zetten we alles op alles om een uiterst gepersonaliseerde muzikale ervaring te bieden aan iedere gebruiker. Met “Flow” en de nieuwe functionaliteiten voor mobiele radio, zal om het even wie uitstekende nummers kunnen ontdekken op zijn mobiel toestel, zonder enige beperking.”

 

Deezer biedt ook een betalende versie aan, uiteraard. Het abonnement  Deezer Premium+ geeft onbeperkt en zonder reclame toegang (zelfs zonder netwerkconnectie) tot de volledige catalogus van meer dan 30 miljoen nummers, voor  9,99€/maand. 

 

Tenslotte werd ook de nieuwe bètaversie van Deezer vandaag gelanceerd. Gebruikers die al een digitale muziekbibliotheek hebben op hun computer (downloadbare files, gedigitaliseerde cd’s, iTunes-bib) wachtten hier al lang op. Ze zullen deze nu overal kunnen terugvinden met hun Deezer-account.  Deze app laat toe binnen één enkele Deezer-app alle muziekfiles te synchroniseren, ongeacht het formaat van de file. Deze bètaversie is daarentegen uitsluitend beschikbaar voor Premium+ abonnees op MAC vanaf vandaag. De uitrol voor alle Deezer-gebruikers volgt binnenkort.

 

Back to top button
Close
Close