Exclusief partnership tussen Samsung en Deezer voor de lancering van de Galaxy S5

Samsung heeft een Europees partnership gesloten met Deezer, de service voor het streamen van muziek. Dit is goed nieuws voor alle Belgische muziekliefhebbers, want bij de aankoop van de nieuwe Samsung GALAXY S5, die beschikbaar is vanaf morgen, kunnen ze zes maanden lang gratis profiteren van Deezer Premium+. Samsung mikt zo op een jonger publiek en geeft bundels van apps cadeau om het grote publiek te verleiden.

post-image-3
Belgen die de nieuwe smartphone Samsung GALAXY S5 kopen, genieten dus onmiddellijk van een gratis abonnement van zes maanden op Deezer Premium+. Zo kunnen ze naar de service luisteren zonder de reclameonderbrekingen die sinds kort zijn opgedoken. Samsung en Deezer zijn van plan om het accent te leggen op hun jonge doelpubliek dat houdt van dit soort service. Samsung zet de bundel op de nieuwe S5 en geeft tot 400 euro premium applicaties cadeau.  
  
Zo krijgt u Endomondo (1 jaar gratis premiumservice), een persoonlijke coach om te fietsen, te joggen of gelijk welke andere lange-afstandssport te doen en RunKeeper (een abonnement van 1 jaar op RunKeeper Elite). Deze app registreert uw fitnessactiviteiten en meet uw prestaties, die u kunt delen met uw vrienden. Maar de gebruikers van de GALAXY S5 kunnen ook profiteren van een serie professionele apps zoals Dropbox (gratis 2 jaar opslagruimte van 50 GB) en LinkedIn (een gratis abonnement van 3 maanden op LinkedIn premium).
Back to top button
Close
Close