Record aantal inschrijvingen voor de BeCommerce Awards 2014 zijn er! Bent u er al bij?

In 2014 organiseert BeCommerce voor de 9de maal de befaamde BeCommerce Awards: de kans om uw webshop af te meten tegenover al uw online concurrenten. Sleept uw webshop dit jaar een van de felbegeerde BeCommerce Awards in de wacht? Er is maar één manier dit te weten te komen: schrijf zo snel mogelijk uw webshop in en strijdt mee voor de ultieme erkenning van uw online handel!

post-image-3
Dit jaar hebben we de categorieën verder uitgediept. Zo zal een deskundige jury zal instaan voor de toekenning van de BeCommerce Awards Vakprijzen 2014 voor Beste Mobiele Webwinkel, Beste B2C Webwinkel, Meest Milieuvriendelijke Webwinkel, de Cross Border Award Beste Startende Webwinkel en de Beste Start-up Starter Webwinkel (nieuw!). Een belangrijk onderscheid tussen deze 2 laatste is dat de Beste Startende Webwinkel Award zich richt op spelers die reeds langer actief zijn maar zich maximaal reeds twee jaar op de online markt richten (bv. een reeds bestaande winkelketen die recent een onlineshop opende als uitbreiding van diens gamma), terwijl de Beste Start-up Starter Webwinkel gereserveerds is voor onderneming die maximaal twee jaar actief zijn op het online vlak maar geen enkele offline voorgeschiedenis hebben.
Daarnaast worden er ook maar liefst drie categorieën toegevoegd aan onze BeCommerce Awards Publieksprijzen: de Financiële Diensten & Verzekering, Telecom en Voeding.
Interesse? Klik hier en ontdek alles! 
Back to top button
Close
Close