De N-VA gaat de sociale netwerken overspoelen op 24 mei

Voor de vooravond van de verkiezingen bereidt de N-VA een van de grootste communicatiecampagnes voor die ooit op de sociale netwerken in België zijn gerealiseerd. De slogan van de N-VA zal overal en gratis opduiken zonder te wet te overtreden. Een woordje uitleg.

post-image-3

De N-VA gaat zijn boodschap overbrengen via het platform Thunderclap, waarmee je een netwerk kan mobiliseren rond een doel. Het principe is eenvoudig, de Vlaamse nationalistische partij heeft als slogan gekozen voor "Kiest u voor het N-VA-model of voor het PS-model?". Dit zal worden doorgestuurd naar de netwerken van alle personen die zich hebben ingeschreven via hun profiel op de verschillende sociale netwerken.

 

Meer dan 900 personen hebben er al in toegestemd om deze boodschap te verspreiden op 24 mei, waarmee potentieel een doelgroep van ongeveer 450.000 personen kunnen worden bereikt, die zo de boodschap van de N-VA te zien krijgen.

 

Opnieuw een meesterwerk op het vlak van sociale strategie van de partij van Bart de Wever. Ze zijn niet aan hun proefstuk toe, want ze hebben al een erg agressieve campagne gevoerd op Facebook voor de sperperiode, waarmee de N-VA al de best vertegenwoordigde partij was geworden op de sociale netwerken.

 

Back to top button
Close
Close