Post uw nieuwsberichten rechtstreeks op digimedia

Bedrijven kunnen hun nieuwsberichten voortaan onmiddellijk posten op de homepage van digimedia. Hoe precies? Het is heel eenvoudig, volg de gids!

post-image-3
Als u zich inschrijft op de "Premium Fiche" in de rubriek Who`s Who van digimedia, krijgt u de beschikking over een nieuwe communicatietool. Met “MyFeed" kunt u de nieuwsberichten van uw bedrijf onmiddellijk posten op de homepage van digimedia, op een plek die hier speciaal voor is bestemd.
 
Maar met de "Premium Fiche" krijgt u meer dan deze tool: u doet ook de visibiliteit van uw bedrijf op de site digimedia gevoelig stijgen. Deze fiche, die zich bevindt in de rubriek Who`s Who, wordt iedere maand gemiddeld bezocht door meer dan 13.000 unieke bezoekers en zal een echte etalage zijn voor uw bedrijf. U beschikt op dit moment over een “Basic Fiche”, voortaan kunt u dus een volledige fiche krijgen waarop bijvoorbeeld al uw verwezenlijkingen staan, de nieuwsberichten en de vacatures van uw bedrijf, enz. (bekijk hier een volledige fiche).
 
Ieder bedrijf dat zich inschrijft voor deze "Premium Fiche" zal in direct contact staan met meer dan 40.000 unieke bezoekers per maand.
 
Back to top button
Close
Close