MyMicroInvest organiseert een uitzonderlijke Live Crowdfunding-sessie tijdens Digital First

Tijdens de Live Crowdfunding-sessie worden vijf innoverende start-ups voorgesteld aan een investeringspubliek tijdens de beurs Digital First, nu op 16 oktober. Het publiek kan reageren en rechtstreeks investeren in de voorgestelde bedrijven via een smartphone-app.

post-image-3

De investeringen door het publiek worden in real time geafficheerd door het projecteren van een investeringsteller. Het volledige evenement wordt ook rechtstreeks uitgezonden op internet, zodat de surfers presentaties kunnen bijwonen, hun vragen stellen via sociale netwerken en van thuis uit kunnen investeren in de voorgestelde bedrijven.

 

Objectief:

Het objectief van de live crowdfunding is de financiering van de productieve economie van het land te ondersteunen door investeren   in innoverende bedrijven toegankelijker te maken. Er wordt een rechtstreekse, ludieke en interactieve relatie opgebouwd tussen het bedrijf en het investeerderspubliek die zijn investeringsdaad volop kan beleven, vanaf een minimale inzet van € 50. 

De gefinancierde bedrijven worden bijzonder zorgvuldig geselecteerd door MyMicroInvest en iedere informatie over de investeringen is beschikbaar via de site in de notitieboekjes of informatiebrochures.  

 

Zo zit het evenement in elkaar:

Ieder bedrijf heeft 4 minuten om zijn activiteit en zijn nood aan financiering voor te stellen en 6 minuten gewijd aan een vraag/antwoord-sessie.

 

Het evenement wordt gefilmd en rechtstreeks uitgezonden op internet, zodat surfers het kunnen volgen, meedoen met de vraag/antwoord-sessies via de sociale netwerken en investeren in de voorgestelde bedrijven.   

- Hier ziet u de meest recente opname: http://www.mymicroinvest.com/live

 

Back to top button
Close
Close