Markeer 9 september op uw kalender met een witte appel

Het is bijna officieel, Apple zou die dag de iPhone 6 moeten onthullen, de komst van iOS officieel aankondigen en hoogstwaarschijnelijk ook de definitieve versie van OS X Yosemite. En zal men die dag ook het fameuze iWatch zien? Blijkbaar wel, als men de site Re/code mag geloven.

post-image-3

Volgens de Amerikaanse site, die doorgaans goed op de hoogte is van wat er gebeurt in Cupertino, zou de iWatch op 9 september voorgesteld worden tijdens een groot evenement dat Apples handelsmerk geworden is. Het slimme uurwerk zou gelinkt zijn aan een gezondheidsplatform dat in iOS 8 geïntegreerd is en aan "Homekit", dat interactie mogelijk maakt met sommige huishoudtoestellen - maar zou volgens sommige geruchten nog veel meer kunnen bieden. Het zou rechtstreeks verbonden zijn met een toestel (geen verrassing daar, een iPhone of iPad), men zou sms-berichten en mails kunnen raadplegen en het toestel als GPS kunnen gebruiken. Oh, en het zal ook de tijd aangeven, maak u geen zorgen.

De uitnodigingen voor het evenement van Apple zullen volgende week verzonden worden, en het moet gezegd worden dat het ongeduld echt ten top stijgt bij de fans van het merk met de appel. Zij moeten zich al enkele maanden voeden met de meest bizarre geruchten en weten niet meer wat te verwachten. Nog even geduld dus - tot 9 september!

Back to top button
Close
Close