Internet Architects verjongt de site van Vluchtelingenwerk Vlaanderen

Internet Architects heeft de website van Vluchtelingenwerk Vlaanderen een verjongingskuur gegeven,  een vzw die de rechten van asielzoekers en vluchtelingen verdedigt.

post-image-3
Deze verjonging slaat zowel op de content, de lay-out als de functies. De nieuwe site is responsive en beantwoordt nu aan alle vereisten om informatie snel te kunnen verspreiden bij de doelgroep, ongeacht het toestel dat gebruikt wordt om die te raadplegen: tablet, computer of smartphone.
 
Vluchtelingenwerk is de stem van de asielzoekers en vluchtelingen in ons land en in Europa. "Onze oude website was niet meer van deze tijd en was geen erg efficiënte spreekbuis", stelt Francis Goethals vast, verantwoordelijke voor de internetcommunicatie en de nieuwsverspreiding van de vzw. "Bijgestaan door Internet Architects hebben wij de informatiestructuur herdacht zodat de relevante content beter bewaard wordt en er duidelijker gecommuniceerd wordt. Dankzij de integratie van de sociale media kunnen wij nu ook een breder publiek bereiken. Onze nieuwe website is de spil van onze communicatie met de politieke besluitnemers en de burgers. De website helpt ons om de asielzoekers en vluchtelingen beter te vertegenwoordigen, om vrijwilligers aan te trekken en fondsen in te zamelen".
 
Internet Architects heeft een nieuwe interface ontworpen, een nieuwe vormgeving bedacht en de structuur van de content gereorganiseerd. Vluchtelingenwerk heeft vervolgens de website ingevuld via het nieuwe Drupal content management system. Wil u meer weten, ontdek dan de site op www.vluchtelingenwerk.be
Back to top button
Close
Close