3 Instagram apps die onmisbaar zijn voor uw bedrijf

Met de eerste kunt u uw foto`s posten zonder ze te moeten knippen, met de tweede tekst toevoegen, en met de laatste onvolkomenheden van de huid verdoezelen. Met deze 3 apps zullen uw Instagram postings origineel, mooi en professioneel zijn.

post-image-3

Met zijn meer dan 150 miljoen gebruikers is Instagram een must voor een hele reeks communicatiestrategieën voor de merken. Het netwerk waar de afbeelding koning is ziet niets door de vingers en deze apps zullen u helpen om uw aanwezigheid daar te verbeteren.

1. InstaSize

Wat de merken het vaakst hindert, is het feit dat zij hun foto`s moeten herkaderen en knippen. Maar gelukkig bestaat ook daar een app voor.

InstaSize is een gratis app, verkrijgbaar voor Android en iOS. De app is heel gebruiksvriendelijk; u kunt de afmetingen van uw foto`s wijzigen zodat u ze niet moet knippen. De app heeft ook filters die het geheel zullen verfraaien.

 

2. A Beautiful Mess

Deze erg populaire app is een onmisbare stap in het creatieve proces van campagnes op Instagram. De app bevat verschillende tools waarmee u uw afbeeldingen in een mum van tijd kunt bewerken, filteren, kaderen,  of erop schrijven of tekenen.

 

 

3. Facetune

Maakt u voor uw producten regelmatig gebruik van foto`s van gezichten of van tevreden klanten die de verdiensten van uw merk bewieroken, dan kan Facetune een handige hulp zijn om onvolkomenheden, vooral van de huid, te verbeteren. Facetune verbetert kleinere vlekken op de huid, donkere kringen of een off-day kapsel. Dit alles in een mum van tijd, wat u de moeite bespaart om met Photoshop aan de slag te moeten of een fortuin aan make-up te besteden.

 

Bron: DigitalSherpa

Back to top button
Close
Close