Suzuki zet in op e-commerce met deBottomLine

Suzuki start een nieuwe actie, uniek in zijn soort. De volgende weken zal het automerk 10 e-Swift 1.2L te koop aanbieden op zijn webshop www.eswift.be

post-image-3

De eerste kopers van een online exemplaar zullen, met de sleutels van hun wagen, naar een trendy stad in Europa vliegen om er hun wagen in bezit te nemen. Zij kunnen genieten van een verblijf van 3 dagen.. om dan terug naar huis te keren, aan boord van hun nieuwe e-Swift.

Vijf weken lang zal Suzuki geregeld een exemplaar van de e-Swift te koop aanbieden in zijn online vitrine. Telkens zal een erg trendy Europese bestemming gelinkt zijn aan het model. Er zijn er 10 in totaal. Op 29 september was Barcelona de eerste aangeboden stad. Op 2 oktober was het Milaan... Via Facebook kunnen de kandidaat-kopers de stad ontdekken waar zij hun nieuwe e-Swift in bezit zullen kunnen nemen.

De actie verloopt in 3 fasen:

  • U reserveert de e-Swift die op dat moment aangeboden wordt en betaalt een voorschot van 500€ met uw bank- of kredietkaart. Het saldo betaalt u vlak voor uw vertrek of via een autofinanciering.
  • U krijgt uw autosleutels en u vliegt met Brussels Airlines naar uw bestemming waar u kunt genieten van een verblijf van 3 dagen in de stad.
  • Daarna vat u de terugreis aan en zet u uw reis verder aan het stuur van uw nieuwe e-Swift.

 

Back to top button
Close
Close