AdVinci neemt de Vipriva.com database over van Rossel

Het bedrijf AdVinci, specialist in acquisitie campagnes en getrouwheidsprogramma`s per e-mail, bericht vandaag dat het de Vipriva.com database overgenomen heeft evenals de domeinnamen Vipriva.com, Vipriva.fr en Vipriva.eu, die voorheen in handen waren van Groupe Rossel.

post-image-3

Door deze samenwerking met AdVinci zou Vipriva een extra sprong voorwaarts moeten maken in zijn expansie. "De positionering van Vipriva zal evolueren en groeien", legt Alain Mbange uit, aandeelhouder van AdVinci. "Achter de schermen zullen wij de database met de leden integreren in een Tracking Management System tool waarmee de gebruikers beter gekwalificeerd en gesegmenteerd kunnen worden op basis van hun aankoopgedrag. Wij leggen hiermee de basis voor een individuele dialoog tussen elk van de 100.000 leden van Vipriva en de belangrijkste merken waarmee zij al een relatie opgebouwd hebben."

Dit is de grootste verwerving die AdVinci tot nu toe realiseerde; het consolideert hiermee zijn portefeuille met communities die reeds Wemove, Geniusmail en Mailgique bevat. In januari dit jaar had AdVinci ook al de site coregistration.be overgenomen.

Back to top button
Close
Close