Pebble Media zet succesvolle koers verder na exit Concentra sites

Pebble Media bevestigt het eerdere bericht dat het Mediahuis, omwille van strategische overwegingen, beslist heeft de verkoop van digitale reclame vanaf 1 januari 2015 volledig toe te vertrouwen aan haar interne regie, Mediahuis Connect.

post-image-3
In dit raam benadrukt Pebble Media dat Telenet en VRT/Var, de twee overblijvende aandeelhouders-mandaatgevers, voor 100% het vertrouwen in Pebble Media en haar strategie bevestigd hebben zodat de implementatie rond een sterke merkenportefeuille met een evenwichtige noord-zuid-verhouding kan verdergezet worden. Naast deze belangrijke basis van kwalitatieve sites en premium data, zal de regie blijven investeren in innovatieve best-in class productontwikkeling en technologische optimalisaties van het aanbod met een sterke focus op premium preroll. 
Dankzij deze aanpak met een sterke productmix kon de regie een sterke groei in de afgelopen jaren realiseren. Ook de eerste 3 kwartalen van 2014 zorgden voor een groei van meer dan 20% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Een verkoopssucces dat ervoor gezorgd heeft dat o.m. ook RMB/RTBF recent haar vertrouwen in de regie bevestigd heeft en de samenwerking met Pebble Media verderzet. Pebble Media zal de komende weken verder communiceren over de verruiming van haar aanbod.
Back to top button
Close
Close