Book2Meet.com wordt het grootste vergaderplatform in Europa

Lastminutemeetingroom.com ondergaat een facelift met de lancering van zijn nieuwe site Book2Meet.com. Met bijna meer dan 27.000 vergaderruimten in meer dan 5.000 gebouwen wordt Book2Meet.com zo een van de grootste vergaderplatformen van Europa.

post-image-3

Omwille van de groei van zijn activiteiten in de Benelux regio de laatste jaren heeft het bedrijf beslist om zijn business model naar overal in Europa uit te breiden, en daarom ook een snellere en meer performante tool te creëren.

Dit soort platform is over het algemeen tamelijk kil en weinig intuïtief, maar hier komt men een eenvoud in gebruik tegen die de navigatie extreem vlot maakt zodat men met enkele clicks kan reserveren. Men kan Book2Meet omschrijven als een flexibel, transparant en "user friendly" internet platform, gefocust op de verhuring van vergaderruimten.

Book2Meet is de eerste site om een flexibele benadering van het huren van ruimten aan te bieden. De klanten kunnen er, naar behoefte, een ruimte uren per uur, per halve dag of voor meerdere dagen. Echt praktisch wanneer men onverwacht een meeting moet organiseren, of wanneer men in het buitenland verblijft.

De lancering van Book2Meet kadert in de globale visie van het bedrijf om de wereldwijde koploper te worden op de Meeting & Travel markten.

 

Back to top button
Close
Close