Radionomy zal 650 mobiele apps gratis uitbrengen

Het Belgische platform voor het aanmaken en beluisteren van online radiostations werkt samen met app ontwikkelaar Nobex om 650 radio apps te creëren op het Radionomy netwerk. De 17 miljoen unieke luisteraars per maand zullen tevreden zijn!

post-image-3

De Belgische groep Radionomy -met zijn 10.000 radio`s en een publiek van 17 miljoen unieke luisteraars per maand een van de grootste webradio netwerken ter wereld- heeft aangekondigd dat hij in de volgende maanden niet minder dan 650 apps zal uitbrengen die draaien rond online radio.

"Voor het eerst in de geschiedenis worden mobiele toestellen het voornaamste middel waarmee mensen toegang hebben tot het internet", verklaarde Thierry Ascarez, VP Business Development bij Radionomy.

Het partnerschap dat afgesloten werd tussen Radionomy en het bedrijf Nobex , specialist in de ontwikkeling van online radio apps,  moet de radiomerken helpen om hun publiek uit te breiden en om meer inkomsten te behalen terwijl tegelijk hun bekendheid vergroot wordt door een betere zichtbaarheid op de mobiele toestellen.

Radionomy heeft aangekondigd dat het de mobiele apps gratis zou aanbieden via de App Store en Google Play.

Back to top button
Close
Close