Met Facebook "dank u" zeggen aan uw vrienden

Facebook, altijd op zoek naar manieren om u nog meer aan zijn netwerk te binden, onthult vandaag korte dank-u filmpjes die u aan uw vrienden kunt sturen, met daarin een montage van uw gemeenschappelijke vriendschap, zoals Facebook die ziet.

post-image-3

Facebook moest de laatste maanden veel kritiek slikken van zijn gebruikers, omwille van de commerciële koers die het netwerk genomen heeft. Het reageert nu met kleine initiatieven zoals deze filmpjes om zijn rol als community in de verf te zetten.

Met deze "Say Thanks" optie kunt u gepersonaliseerde video cards aanmaken voor uw vrienden op Facebook. Om een "Een woordje van dank" video te maken moet u enkel een vriend(in) kiezen. Dat is alles! De video is dan meteen klaar om gedeeld te worden. U kunt ook een ander thema kiezen of een montage maken van foto`s en boodschappen die een beeld geven van uw vriendschap.

Facebook genereert een overzicht van het filmpje. Bent u er tevreden van, klik dan op Delen om de video meteen op uw tijdlijn te publiceren. Uw vriend(in) wordt in de publicatie vernoemd. En dus zal het filmpje ook in zijn/haar tijdlijn verschijnen.

Back to top button
Close
Close