Nieuwe website en nieuwe app voor Groupon

Groupon lanceert zijn nieuwe, totaal herwerkte site, en nieuwe versies van zijn mobiele apps voor iPhone, Android en Windows. Nieuwe functionaliteiten vergemakkelijken de toegang tot de deals van Groupon en zouden zo de gebruikerservaring moeten optimaliseren

post-image-3

"Groupon veranderde van een site van online deals in een echte online marktplaats, met een belangrijke focus op het mobiele," aldus Eric Lefkofsky, CEO van Groupon.

Bovenop de nieuwe functionaliteiten voor opzoeken, navigeren en lokaliseren, is de site sneller dan vroeger en toont ze een nieuwe, meer gesofisticeerde look, met een uitgepuurde presentatie en tal van beelden: allemaal om een verbeterde winkelervaring te creëren.
 
Dit zijn de bijzonderheden van de nieuwe site van Groupon:
 
● Geoptimaliseerd opzoeken en navigeren: een goed zichtbare zoekbalk bovenaan iedere bagina, net als suggesties tijdens het ingeven van de opzoeking.
 
● Zoekresultaten die alle Groupon-pagina`s dekken, de lokale en nationale aanbiedingen, over de reis- en shoppingpagina`s.
                                                                                                                                                                            
● Verfijnde zoekfilters: voor iedere opzoeking of navigaties worden de resultaten getoond met een geheel van makkelijk te gebruiken filters die de selectie van Groupon-deals tegelijkertijd in de kijker zetten en de klanten de kans geven om meer doorgedreven opzoekingen te doen per categorie, in functie van hun interesses.

De app, die al door meer dan 90 miljoen gebruikers werd gedownload in 43 landen, kreeg ook een nieuwe look.

De voornaamste updates van de Groupon-applicaties:
 
● De nabijheid: via een nieuw tabblad in de mobiele app kunnen consumenten de aanbiedingen in hun buurt zien die Groupon voorstelt, of het nu is in hun wijk, een andere stad of een ander land.
 
● Opzoekingen: net als bij de site is de zoekfunctie nu beschikbaar bovenaan ieder scherm om snel toegang te krijgen tot de Groupon-deals.

 
   
Back to top button
Close
Close