ikwiliets.be: Een vliegende start

Eerder in 2014, werd ikwiliets.be gelanceerd , een gratis online zoekertjessite in België. Op minder dan een jaar tijd groeide ikwiliets.be uit tot de 2e grootste speler in de markt met meer dan 1,9 miljoen actieve zoekertjes.

post-image-3

Van bij het begin had ikwiliets.be een duidelijke visie om de stagnerende markt nieuw leven in te blazen met een kwalitatieve en klantgerichte oplossing. Ze ontwikkelde een innovatief product met een volledige integratie van moderne technologie, om zich zo te onderscheiden van de concurrentie en een nieuwe generatie zoekertjes te vertegenwoordigen.

Een vliegende start

Deze aanpak valt duidelijk in de smaak want ikwiliets.be heeft na slechts enkele maanden al het 2e grootste aanbod in de online zoekertjesmarkt en laat zo Kapaza achter zich! De 1,9 miljoen zoekertjes vertegenwoordigen een breed aanbod verspreid over 12 categorieën en 110 subcategorieën

De grootste troef van ikwiliets.be is de Etalage feature, die laat u toe om uw eigen online winkel te maken in slechts enkele klikken. Deze service is volledig gratis voor zowel individuele als professionele verkopers. Met deze Etalage heeft men als het ware een eigen winkel binnen ikwiliets.be die men volledig kan personaliseren met een naam, beschrijving en achtergrondafbeelding. Hier kan men makkelijk advertenties plaatsen, beheren en aanpassen. Via uw Etalage kan u ook heel eenvoudig de waarde van uw voorraad en verkopen bijhouden. Door al uw advertenties te bundelen op één locatie verhoogt u bovendien de zichtbaarheid van uw aanbiedingen.

Een nieuwe generatie zoekertjes

Ikwiliets.be biedt nog meer innovatieve functies die de gebruiksvriendelijkheid garanderen:

·         Een gratis matchmail die men kan instellen en u waarschuwt wanneer een advertentie verschijnt die voldoet aan uw criteria zoals categorie, locatie of trefwoord.
·         Een gratis vergelijkingstool om de beste items te vinden tegen de beste prijs
·         “Verwijs een Vriend” programma dat trouwe klanten beloont met credits
·         Een volledige integratie met Sociale Media. Verkopers kunnen op die manier heel makkelijk hun advertenties delen met hun sociale kring.

Back to top button
Close
Close