Afspraak op de vakbeurs Digital First met Agoria

Digital First, de beurs die op 16 en 17 oktober 2019 plaatsvindt in Tour & Taxis, werkt samen met partners uit de media, waaronder Agoria, de federatie van technologiebedrijven.

post-image-3

Dit evenement brengt leveranciers en gebruikers van digitale diensten in België samen. Er staan maar liefst 150 conferenties en debatten over digitale marketing, e-commerce, programmatic advertising, kunstmatige intelligentie, sociale netwerken, het IoT en ondernemerschap op het programma van deze tweedaagse vakbeurs in Tour & Taxis. 

In 2018 verwelkomde Digital First niet minder dan 6.000 bezoekers. De veertiende editie, die samen met de Smart Company-beurs georganiseerd wordt, belooft een even groot succes te worden. Er zullen exposanten uit alle segmenten van de Belgische en internationale digitale industrie aanwezig zijn. Grote spelers zoals Salesforce, SAP, Adobe, Facebook, maar ook heel wat Belgische start-ups zullen op de afspraak zijn. Deze laatsten komen samen in het Startup Lab, een zone die voorbehouden is voor starters.

Digital First werkt voor het eerst samen met Agoria, de federatie van technologiebedrijven, wat de status van de beurs verder opschroeft. Agoria leidt meer invloedrijke personen naar dit netwerkevenement voor innovators.

 

 

Back to top button
Close
Close