De Social Media Summit in live streaming

Verschillende geplande evenementen, zoals de Digital Pharma Summit, de Social Media Summit en de Programmatic Advertising Summit, worden aan de omstandigheden aangepast: zij zullen op 17, 26 en 29 juni in live streaming uitgezonden worden. Even wat meer over dit nieuwe format.

post-image-3

De zesde editie van de Programmatic Advertising Summit, de zomereditie van de  Social Media Summit en ook de vierde editie van de  Digital Pharma Summit. Voor de gezondheidscrisis uitbrak stonden er verschillende evenementen op de agenda van de Belgische digitale sector! De pandemie heeft niet alleen het dagelijkse leven van miljoenen Belgen en mensen uit de hele wereld overhoopgegooid, zij verplicht ook tot een reorganisatie van de geplande evenementen.

Maar dankzij live streaming zullen de mensen die zich al ingeschreven hadden op deze drie belangrijke evenementen de kans krijgen om het verloop live te volgen: de Digital Pharma Summit op 17 juni, de Social Media Summit op 26 juni en de Programmatic Advertising Summit op 29 juni.

Door gebruik te maken van deze manier van live uitzenden, kunnen de sprekers er toch voor zorgen dat zij hun expertise delen, dichtbij hun publiek komen, de deelnemers beter kunnen betrekken en de belangstelling van het publiek opwekken met deze unieke ervaring.

Bij deze evenementen zullen de sprekers fysiek aanwezig zijn en zal ook een beperkt aantal personen plaatsnemen in de zaal - waarbij uiteraard de social distancing gewaarborgd wordt en alle nodige hygiënemaatregelen genomen worden voor wie fysiek aanwezig is. De deelnemers die zich niet verplaatsen zullen een link ontvangen om van bij hen thuis de conferenties te volgen.

Wil u live het verloop van een van deze evenementen volgen, maar bent u nog niet ingeschreven? Geen paniek, ga snel naar de site van elk van deze evenementen, om er de programma`s te ontdekken en u te registreren:

 

 

Back to top button
Close
Close