Striktly Business Software, een Belgische start-up die het groot ziet

De Brusselse start-up Striktly, die een tiental jaren geleden opgestart werd en zich in 2016 herpositioneerde, heeft snel de dynamische digitale markt veroverd dankzij een B2B-oplossing voor ondernemers, door ondernemers. Vandaag maakt het jonge bedrijf zich op om in volle crisis drie nieuwe kantoren te openen. En het rekruteert ook nieuwe talenten.

post-image-3

Striktly Business Software, dat is een "succes story" zoals men er in deze sombere tijden graag meer zou horen. Het jonge bedrijf dat een decennium geleden in Brussel opgericht werd gaat deze lente drie nieuwe kantoren openen in België. Filialen in Roeselare, Hasselt en Antwerpen, die het bedrijf dat een CRM maakt speciaal voor ondernemers, toe moet laten om een snelheid hoger te schakelen en nieuwe markten te veroveren.

"Dat lijkt erg ambitieus in volle Covid-19-epidemie, maar het is de enige logische stap om te blijven groeien na een zeer geslaagd tweede semester 2020", aldus een verheugde Stéphanie Ouacha, CEO van het bedrijf.

Het moet gezegd dat het softwarebedrijf zijn groei in 2021 met een vliegende start wil verderzetten. Door van twee naar vijf kantoren te gaan, maakt het zich ook op om het aantal werknemers van 19 naar 35 mensen te verhogen.

Om het marktaandeel in het binnenland beduidend te verhogen
Om dit te bewerkstelligen baseert het bedrijf zijn groeiperspectief op menselijke competenties. "Bij de volgende rekruteringscampagne zal de nadruk liggen op menselijke vaardigheden", meent Stéphanie Ouachan. Een ervaring in de software- of verkoopsector zal dus geen must meer zijn.

Om nieuwe talenten aan te trekken zet Striktly Business Software voortaan in op de online media, sociale platformen en op zijn eigen Instagram-kanaal dat, volgens het bedrijf, al bewezen heeft "bepaalde profielen te overtuigen en aan te trekken". Wij wensen hen veel succes!
 

Back to top button
Close
Close