Efficy maakt 1 miljoen euro vrij om de digitalisering van zijn klanten te financieren

Het Brussels bedrijf, gespecialiseerd in CRM, heeft een fonds opgericht van 1 miljoen euro om bedrijven te helpen bij hun digitale transformatie. Dit fonds zal dienen om de CRM-oplossingen van Efficy uit te rollen bij organisaties die financiële problemen zouden hebben in deze crisisperiode. En moeten verhinderen dat zij de digitalisering uitstellen van een post die zo cruciaal is voor een bedrijf als de klantrelatie.

post-image-3

De gezondheidscrisis heeft als rechtstreeks gevolg dat bedrijven tal van digitaliseringsprojecten in de ijskast stoppen, waaronder CRM-projecten. Jammer, want de huidige pandemie heeft juist bewezen dat dergelijke tools essentieel geworden zijn voor het beheer van contacten, relaties met klanten en projecten, vooral nu wijdverbreid telewerken permanent dreigt te worden.

Vele Franse, Belgische en Luxemburgse bedrijven hebben het dan ook moeilijk om hun achterstand op dat gebied in te halen, omwille van een tekort aan budget en van de onzekerheid door de gezondheidscrisis.

Om te voorkomen dat die bedrijven afgeremd zouden worden in de uitrol van hun CRM-project, heeft het bedrijf Efficy (dat 240 werknemers en 185.000 dagelijkse gebruikers telt) een fonds opgericht van 1 miljoen euro "bestemd om de implementatie van zijn CRM-oplossingen bij de klanten verder te zetten".

Een Win-Win operatie dus die het bedrijf met een sterke jaarlijkse groei (+42%) ook dit jaar verder wil zetten.

"Het fonds is bestemd voor onze prospects die dit laatste zetje nodig hebben om te beslissen een van de Efficy CRM-oplossingen te implementeren. Het zou jammer zijn als een bedrijf niet tijdig op  de trein van de digitale transformatie zou springen, wanneer wij hen zouden kunnen helpen", aldus Cédric Pierrard, CEO van de Efficy groep.

Meer info over deze ondersteuning op: https://www.efficy.com/fr/campagnes/fonds1million/

Alle personen en bedrijven die belangstelling tonen voor dit Efficy-fonds zullen persoonlijk gecontacteerd worden.

Back to top button
Close
Close