Valérie Heyse van LinkeIn is te gast op de Social Media Summit

De Social Media Summit - Winter Edition heeft op 25 maart online plaats, en het wordt een dag boordevol boeiende conferenties.

post-image-3

In haar presentatie zal Valérie Heyse een reeks actuele thema`s aansnijden over hoe marketing te laten groeien op LinkedIn. Marketingspecialisten hebben vandaag een nooit geziene toegang tot nieuwe technologieën, tot nieuwe bronnen van data en nieuwe platformen om in rechtstreeks contact te komen met het publiek. Zij beschikken ook over meer middelen voor automatisering en optimalisatie. Maar, zo zegt Pebble Media, de marketingspecialisten worden nog altijd geconfronteerd met drie grote uitdagingen:

-Er is tijd nodig om klanten te vinden, want de kopers -en hun aankoopcomités meer algemeen- zijn moeilijk te bereiken;
-Het aandachtvermogen is beperkt  -en de kopers zijn verstrooid;
-Marketing staat onder voortdurende druk om haar waarde aan de rest van de organisatie te bewijzen.

Om deze uitdagingen aan te kunnen hebben de marketingverantwoordelijke een ander soort reclameplatform nodig. Een plek waar bedrijven zich onderscheiden van de merken, door de professionele gezichtspunten en de middelen om te leren. Een plek waar de relaties met de klanten kunnen groeien.

Tijdens deze sessie zal Valérie Heyse uitleggen hoe men consumenten kan bereiken bij het breedste professionele publiek, profiteren kan van een vertrouwde omgeving om met kopers te communiceren en commerciële resultaten behalen kan die aan het einde van een complex kooptraject ertoe doen.

Valérie Heyse zal tevens bespreken hoe men een publiek kan uitbouwen en een betekenisvol engagement kan genereren in een omgeving die resultaten oplevert. Ook andere belangrijke sleutels voor groei bij LinkedIn-marketing zullen behandeld worden, zoals de activeringomstandigheden, de marketingdoelstellingen van het merk, de targeting-strategieën, en vele andere.

Andere sprekers, zoals Vic Dresen van Burger King, Danny Devriendt van IPG Dynamic, Paulo Lopes Escudeiro van Tiktok zullen die dag ook aanwezig zijn. Meer informatie vindt u op onze website: https://digimedia.be/SMS/index
 

Back to top button
Close
Close