ActiveTrail: de e-mailing- en marketing automation-oplossing die de KMO sneller laat groeien

Met het ActiveTrail-platform zijn verschillende functies beschikbaar in één enkele tool: e-mailing, marketing automation, de aanmaak van landing pages en sms-campagnes. Een ideale SaaS-oplossing voor digital professionals

post-image-3

ActiveTrail is een nieuwe complete oplossing om gemakkelijk geautomatiseerde en gepersonaliseerde klantentrajecten aan te maken door middel van marketing automation. Een 100% online SaaS-oplossing, die u met slechts enkele klikken gratis kan testen. Na het invullen van uw persoonlijke informatie komt u rechtstreeks op het controlepaneel van de tool terecht.

ActiveTrail is een platform dat verschillende functies biedt: het aanmaken van mailingcampagnes, een drag & drop editor, de aanmaak van sms-campagnes, van landing pages, peilingen en formulieren, het opvolgen van campagnes, A/B testing, volledige API-integratie, segmentatie… Met deze tool kan u bijna alles doen. Om de vele integraties niet te vergeten die het platform aanbiedt, zoals Zapier, Magento, Salesforce, Google Analytics.

Eenvoud staat centraal bij de ActiveTrail-oplossing
Deze marketing automation-tool is vooral visueel en ergonomisch. Eenvoudig genoeg om ook iemand die er minder van kent in enkele minuten een scenario te laten aanmaken, en toch krachtig genoeg om aan de geavanceerde behoeften van een ervaren marketeer te voldoen. Dat is de kracht van ActiveTrail, het platform waarop u ook marketing triggers zal kunnen uitrollen: "triggers voor automatische marketingacties", die de marketeers zo goed kennen.

U kan ook sms-campagnes versturen via ActiveTrail. Dankzij de intuïtiviteit van het platform kan u heel eenvoudig bestemmelingen en hun organisatie in groepen /segmenten toevoegen. Het kost slechts een paar minuten om het platform te leren begrijpen en uw eerste campagnes te maken. Het voordeel van het personaliseren van sms-campagnes is dat er geen speciale technische vaardigheden voor nodig zijn. En tot slot  bieden de personalisatietools die door ActiveTrail aangeboden worden voor het verzenden van sms, de mogelijkheid om te kiezen of de identificatie van de afzender van het bericht de naam van het merk of van de CEO vermeldt.

De e-mailsoftware blijft de kern van de oplossing die wordt aangeboden door ActiveTrail. Hiermee kunt u in enkele minuten professionele en gepersonaliseerde nieuwsbrieven en multi-channel marketingcampagnes ontwerpen. Het platform biedt tientallen modellen, voorspellende verzending, enz. Kortom, een multifunctionele e-mailsoftware om uw publiek te bereiken, nieuwe klanten te werven en uw bestaande klanten te behouden.

Back to top button
Close
Close