SAP, Selligent en Snapchat zullen aanwezig zijn op Digital First!

Dit jaar hebben wij de eer om op Digital First enkele van de grootste spelers van de digitale sector te mogen verwelkomen. SAP, Selligent Marketing Cloud en Snapchat zullen zowel als exposant als spreker aanwezig zijn.

post-image-3

SAP, de belangrijkste uitgever van beheer- en onderhoudssoftware in Europa, Selligent Marketing Cloud, het geïntegreerd omnichannel platform voor marketing automation en Snapchat, het beroemd sociaal netwerk voor het delen van foto`s en video`s, bevestigen hun deelname aan de Digital First-beurs. Die heeft plaats op 14 oktober met fysieke aanwezigheid op Tour & Taxis en op 15 oktober in digitale versie. Een hybride versie die zijn waarde al bewezen had tijdens de editie van 2020. `s Avonds zullen de Mixx Awards het toneel innemen om de meest creatieve campagnes te belonen.

Om te komen luisteren naar de conferenties
U kan nu nog profiteren van toegangstickets voor de conferenties op Digital First aan verlaagde prijzen. Wil u de nieuwste technologische trends ontdekken, nieuwe concepten verkennen, nieuwe pistes bedenken en deelnemen aan een rijkgevuld en innovatief programma met conferenties en workshops, koop dan uw ticket op de website van Digital First. Wacht niet langer als u wil genieten van de beste toegangsprijzen! De business tickets kosten €25 in plaats van €50 en de VIP-tickets €195 in plaats van €250.

Om deel te nemen als exposant
Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar om als exposant deel te nemen aan Digital First. Wil u uw bedrijf een echte springplank bieden op het gebied van zichtbaarheid en networking, dan is dit een kans die u niet mag missen! Digital First brengt bedrijfsleiders bijeen, innovators, beleggers en bedrijven uit alle sectoren.

Voor alle informatie over de exposanten, gelieve nfo@digitalfirst.be te contacteren.
 

Back to top button
Close
Close