Digital First: ontdek het programma van de conferenties

U zat erop te wachten, en hier is het! Het volledige programma van de conferenties op Digital First staat online. U kan het nu ontdekken op de website van het evenement.

post-image-3

Op het programma dit jaar: bijna 100 inspirerende conferenties die u fysiek kan komen beluisteren op 14 oktober in Tour & Taxis. Voor de terugkeer van Digital First in hybride versie (eerste dag met fysieke aanwezigheid, tweede dag digitaal), hebben wij een piekfijn programma voor u bijeengezocht.

U vindt er een rijke selectie sprekers: TikTok, Google, Uber, NMBS, STIB, eBay, Primus, Toyota, Pernod-Ricard en anderen zullen aanwezig zijn. Tal van andere speakers uit de digitale sector zullen er ook zijn om u unieke "customer cases" voor te stellen. Ontdek de volledige lijst met sprekers op de website van Digital First.

Dit jaar worden er aan het einde van de dag niet één maar twee panels met influencers georganiseerd. De gelegenheid bij uitstek om te komen luisteren naar de ervaringen van 8 influencers met een passie voor hun vak. Wij verwelkomen:  Maliciadorable, Lucievd, Angelajakaj, Julie de Batty, Curvybluemarine, Ruxandraiona, Storygramming & Julietbonhomme.

Het volledige programma vindt u hier!

Mis deze unieke gelegenheid niet om professionals uit uw sector opnieuw te ontmoeten.

U kan nu nog profiteren van toegangstickets voor de Digital First-conferenties aan verlaagde prijs. Wil u de nieuwste technologische trends ontdekken, nieuwe concepten verkennen, nieuwe wegen inslaan, en deelnemen aan dit rijk en innovatieve programma met conferenties en workshops, koop dan nu uw ticket op de website van Digital First. Wacht niet langer om te genieten van de beste toegangsprijzen! De business tickets kosten nu €25 in plaats van €50 en de VIP--tickets €195 in plaats van €250.

Back to top button
Close
Close