BeAngels en de start-ups Beinfluence & Bevopr geven een conferentie op Digital First

Clotilde Annez, Dealflow & Corporate Manager bij BeAngels, zal op Digital First een conferentie geven over het thema Smart Money bij twee start-ups: Beinfluence en Bevopr.

post-image-3

Wie is Clotilde Annez?
Clotilde Annez heeft 7 jaar lang gewerkt in de marketingsector, waar zij zowel nieuwe producten als nieuwe merken in de BNL-sector lanceerde. Zij had belangstelling voor het ondernemerschap, en vervoegde in Frankrijk de BGE, een structuur die ondernemers begeleidt bij het oprichten van een bedrijf. Sinds 2019 bekommert Clotilde zich om DealFlow en zij is Corporate Manager bij het Belgisch netwerk BeAngels.

Een conferentie over het thema Smart Money
Bij haar conferentie waarin zij Smart Money behandelt, zal zij het ook hebben over de financiering van start-ups, met aan haar zijde twee Belgische start-ups die zij met zorg geselecteerd heeft. Het bijzondere aan deze twee start-ups is dat zij erin geslaagd zijn om midden in de Covid-periode fondsen op te halen. Deze start-ups hebben online, zonder enige fysieke interactie, hun pitch gehouden voor de investeerders van het netwerk, en toch konden zij de investeerders overtuigen om in hen te geloven!

BeAngels heeft verleden jaar haar beste jaar neergezet, ondanks de gezondheidscrisis. Omwille van de crisis organiseren zij voortaan evenementen in hybride vorm: zowel in fysieke aanwezigheid voor de investeerders die de tijd hebben om zich te verplaatsen, als online voor investeerders die zich niet vrij kunnen maken. Zo kunnen zij een nog groter aantal investeerders bereiken, in België, maar niet alleen daar: zij rekruteren steeds vaker Belgen die naar het buitenland uitgeweken zijn en die in jonge Belgische bedrijven willen investeren.

Clotilde Annez zal, samen met Beinfluence en Bevopr, de volgende vragen behandelen:

  • Waarop moet u letten bij het ophalen van fondsen?
  • Waren Beinfluence en Bevopr, toen zij het BeAngels netwerk contacteerden, enkel op zoek naar geld of ook naar competenties en ervaringen?
  • Waarom beroep doen op business angels, en niet op een ander soort financiering?
Beinfluence en Bevopr op het Start-Up Lab van Digital First
Beinfluence is een influencer marketing agentschap, gespecialiseerd in micro- en nano-influencers. Het begeleidt kleine bedrijven, merken, instellingen en ngo`s bij de promotie van hun influence campagnes op de sociale netwerken. Het heeft al gewerkt met Carrefour, Stabilo, de Europese Commissie, de Belgische federale overheid, maar ook ngo`s zoal UNICEF of Artsen Zonder Grenzen.
Clotilde heeft deze start-up in het bijzonder gekozen omwille van de persoonlijkheid van de ondernemer Thomas, die van niets bang is en die een "winner" mentaliteit heeft.
Bevopr
Bevopr is een platform dat IT-ontwikkelaars in contact brengt met bedrijven. Het is gebaseerd op het "like match chat" model zoals bekende dating apps, en maakt het zo mogelijk om contact te leggen waarbij het de controle geeft aan zijn gebruikers. Gedaan met het ongepaste wegkopen van een ontwikkelaar zodra hij interesse toont voor vacatures, en eveneens gedaan met het tijdverlies voor een bedrijf dat op zoek is naar tegenspartelende kandidaten. Met meer dan 2700 ontwikkelaars en 500 bedrijven, rekent de Belgische start-up erop vanaf 2022 internationaal uit te breiden.
Clotilde heeft deze start-up geselecteerd omwille van de maturiteit van de ondernemer, maar ook omdat de start-up een reëel probleem aanpakt: er is een echt tekort aan IT.
Om de conferentie van Clotilde Annez en de twee start-ups bij te wonen
U kan nu nog profiteren van toegangstickets voor de Digital First conferenties aan verminderde prijs. Wil u nieuwe technologische trends ontdekken, nieuwe concepten verkennen, nieuwe pistes inslaan en deelnemen aan een rijk en innovatief programma met conferenties en workshops, koop dan nu uw ticket op de site van Digital First. Wacht niet langer, wil u genieten van de beste toegangsprijzen! Business tickets kosten nu €25 in plaats van €50 en VIP-tickets kosten €195 in plaats van €250.
Back to top button
Close
Close