Byrd, het logisitiek platform, haalt 56 miljoen dollar op

De start-up die gespecialiseerd is in cloud e-commerce logistiek, haalt fondsen op om uit te breiden naar nieuwe landen.

post-image-3

Amper 10 maanden naar zijn kapitaalronde in serie B, heeft Byrd een nieuwe financieringsronde gerealiseerd. Deze keer is het een ophaling in serie C, die geleid wordt door Cambridge Capital, Mouro Capital, Elevator Ventures en andere grote beleggers.

De start-up, een expert in e-commerce logistiek, stelt bedrijven en merken in staat om hun voorraden te beheren, hun bestellingen op te volgen en hun logistiek proces te stroomlijnen. E-commercehandelaars stockeren hun goederen in de magazijnen van Byrd, die deze verwerkt en de bestellingen verstuurt door de goedkoopste verzending te kiezen.

Byrd is al in zeven landen aanwezig (Frankrijk, Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Italië, Spanje, Verenigd Koninkrijk), en het wil verder uitbreiden naar Zweden, Denemarken en Polen. De kapitaalronde dient dus om nieuwe geografische plekken te veroveren en 400 medewerkers te rekruteren om nieuwe diensten te lanceren.

Met dit project zal de start-up meer dan 30 magazijnen bezitten, wat van Byrd het grootste zelfstandige netwerk zal maken voor logistiek en de verwerking van bestellingen in Europa.

Back to top button
Close
Close