De Data Summit, een niet te missen beleving voor uw bedrijf!

Op 10 juni heeft de Data & Marketing Summit plaats, een evenement waarbij u kan kennismaken met de nieuwste trends op het gebied van Data, en de koplopers uit de sectoren kan ontmoeten die er hun ervaringen met u zullen delen.

post-image-3

Data, door velen het "zwarte goud van het digitale universum" genoemd, vormen een nieuwe uitdaging die elke dag andere vormen aanneemt en steeds sneller gaat. Om u de echte uitdagingen uit te leggen van deze goudmijn en om u te helpen dit onderwerp beter te begrijpen, zullen verschillende koplopers uit de sector op 10 juni 2022 de hele namiddag aanwezig zijn op Silversquare Bailli.

Belangrijke thema`s zullen aan bod komen, zoals artificiële intelligentie, hyperpersonalisatie, dataficatie, chatbots, cryptomunten en cybersecurity.

Professionals van grote bedrijven zullen aanwezig zijn om deze thema`s te behandelen. Google zal ons spreken over de toekomst van doelgroep-targeting en het meten van de campagne, het zal ook uitleggen hoe het digitale ecosysteem daarin kan slagen terwijl toch ook de privacy eerbiedigd wordt.

De fundamentele concepten van datatechnologie en hun belang voor uw bedrijf zullen u duidelijk uitgelegd worden door Proximus.

Een gouden opportuniteit om grote merken als Adobe, SAP, Universem, Flexmail, Stib-Mivb, iO, Clicktrust en IOT Factory te ontmoeten en hun ervaringen te vernemen.

Bent u nieuwsgierig en hebt u zin om meer te weten te komen over data, om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen?

Kom dan samen met ons op 10 juni deel uitmaken van deze toekomstgerichte, inspirerende en realistische ervaring.

Een evenement dat gesponsord wordt door Adobe, SAP, Proximus, Cisco Partner en Universem.

Back to top button
Close
Close