Ontmoet Google op de Data & Marketing Automation Summit

Op 10 juni eerstkomend heeft de Data Summit plaats op Silversquare Bailli, Brussel. Een evenement waar u de nieuwste trends op het gebied van data kan ontdekken en bespreken met professionals uit de sector.

post-image-3

Op deze nieuwe editie verwelkomt het evenement Frederik Dooms, Country lead Belgium bij Google.
Frederik zal zijn thema bespreken met de titel "Uur nul voor digitale marketing". In dit tijdperk van adblockers, privacy-reglementering en cookieless browsers, zal de spreker zich buigen over de toekomst van doelgroeptargeting en campagnemeting.

Hij zal ook spreken over de evolutie van het digitale ecosysteem en het belang om dat te laten bloeien en tegelijk privégegevens te beschermen.
Een interessant onderwerp om ervaring op te doen en de digitale marketing van uw bedrijf beter te begrijpen.

De hele namiddag zullen de sprekers elkaar opvolgen om thema`s rond data aan te snijden:

  • Jetro Wils (Proximus) zal het hebben over de fundamentele concepten van datatechnologie en hun belang voor uw bedrijf.
  • Hubert De Cartier (Universem) zal "Google Analytics 4" voorstellen en u uitleggen hoe u profijt kan trekken van deze nieuwe versie van Google Analytics, met concrete tips op basis van klantcases.
  • Stefan Callebaut (Adobe) zal uitleggen hoe u de obstakels bij databeheer kan overwinnen, om uw klant op het moment zelf beter te begrijpen en hem een gepersonaliseerde ervaring te bieden.
  • Joris Buckinx (SAP) zal tonen hoe u tewerk moet gaan om real time data te krijgen, met toestemming, inzichtelijk en bruikbaar.


Nog vele andere sprekers, waaronder Flexmail, iO, STIB-MIVB en Clicktrust, zullen aanwezig zijn om hun ervaring in het digitale zwarte goud met u te delen.

Bent u nieuwsgierig en wil u meer weten over data, om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Doe mee op 10 juni en maak deel uit van deze futuristische, inspirerende en realistische ervaring.

Profiteer nu al van het corporate package!

Een evenement gesponsord door Adobe, SAP, Proximus, Cisco Partner en Universem.

Back to top button
Close
Close