CLICKTRUST verhuist naar nieuw kantoor

CLICKTRUST, het data-driven digital media bureau uit Brussel, verhuisde onlangs naar een nieuw kantoor op de 1ste verdieping van het Securex-gebouw in de Sint-Michielswarande in Etterbeek.

post-image-3

Fabian Van De Wiele, CEO, legt uit: “De afgelopen 2 jaar groeide ons team van 14 naar maar liefst 24 medewerkers. Ondanks onze flexibele thuiswerk-policy zorgde dit ervoor dat ons vorig kantoor in de Tervurenlaan stilaan te klein werd. Eind 2021 gingen we daarom op zoek naar een nieuwe thuis voor CLICKTRUST.”

In hun nieuwe kantoor zet CLICKTRUST massaal in op het welzijn van zijn werknemers. Zo telt de 650 m2 grote ruimte niet enkel verschillende meeting ruimtes en call boots. Medewerkers kunnen er ook gebruik maken van een ontspanningsruimte en koffiehoek. Tijdens de middagpauze kunnen ze dan weer genieten van een gezonde lunch in de bedrijfscafetaria of een deugddoende wandeling maken in het nabijgelegen Jubelpark.

 

In dezelfde kantoorruimte zijn vanaf nu ook dochteronderneming Izoard en web development-agency MV Studio gevestigd. Net als CLICKTRUST maken zij deel uit van MTV Networks, een “digital acceleration ecosystem” bestaande uit verschillende agencies. Elk van deze agencies kan gezien worden als potentiële partner, afhankelijk van de digitale maturiteit van de klant.  “Door samen te werken in hetzelfde kantoor, bevorderen we de samenwerking en kennisdeling tussen de verschillende agencies”, aldus Fabian Van De Wiele.

Back to top button
Close
Close