UX-Republic lanceert zijn UX-opleidingen voor bedrijven en organisaties!

UX-Republic, expert in het creëren van user centric ervaringen, opent zijn eigen Digitaal Opleidingscentrum in hartje Brussel en biedt UX-opleidingen aan voor digitale professionals.

post-image-3

De UX-beroepen vragen een voortdurende aanpassing aan de nieuwe methodes, tools en praktijken die elke dag verschijnen. UX-Republic biedt via zijn Digitaal Opleidingscentrum voortaan UX-opleidingen aan voor bedrijven en organisaties die het potentieel van hun digitale teams willen ontginnen en zo hun kennis in-house te houden en de ontwikkeling van vaardigheden te versnellen.

Dankzij de opleidingen krijgen de digitale professionals een update van hun kennis, verhogen zij hun vaardigheden en krijgen zij de nieuwste UX-innovaties onder de knie.

De opleidingen zijn georganiseerd rond 4 thema’s om zo alle behoeften van het vak te dekken:

1.    Strategie om de digitale transformatie van uw bedrijf te ondersteunen
2.    Design om originele ervaringen en interfaces te ontwerpen
3.    Software waarmee u repliceerbare interfaces kan ontwerpen
4.    Agile om het ontwerpen van uw product te organiseren en optimaliseren.

Mathieu Dumont, Lead UX en lesgever bij UX-Republic in België, legt uit: “U kan hier volledige opleidingen vinden zoals bijvoorbeeld de fundamenten van UX Design, het creëren van innovatie met Design Thinking, de initiatie en facilitering van Design Sprint of zelfs UX/UI eco-concept.

Een opleiding op maat van uw team
UX-Republic leidt uw team op in uw lokalen, zodat u kan genieten van een opleiding aangepast aan uw context en uw uitdagingen.

Maar de lesgevers kunnen u ook ontvangen in de kantoren van UX-Republic in Montgomery, samen met andere bedrijven – de gelegenheid om uw problemen te delen in een sfeer gewijd aan design, innovatie en samenwerking.

“Wij willen onze filosofie waarbij de gebruiker centraal staat, promoten. Dat is waarom wij, naast onze cataloog, ook opleidingen op maat aanbieden om exact te kunnen inspelen op de behoeften van elk team en elke cursist. Wij bedenken samen met u uw cursus, om de onderwerpen en oefeningen aan te passen aan de reikwijdte die u bepaalt”, vertel Mathieu.

Vind de opleiding die voor u gemaakt is, door onze complete cataloog te downloaden met de opleidingen die gegeven worden in onze lokalen in Brussel. U vindt er de doelstellingen, het programma en de modaliteiten van elke opleiding: Download de cataloog

Voor een opleiding op uw bedrijf zelf of voor een opleiding op maat, contacteer ons via training@ux-republic.com

Back to top button
Close
Close