Myskillcamp benoemt een Frans-Belgisch trio in de directie en lanceert een innovatief nieuw product

De beheerraad van de Belgische scale-up, een expert in de opleidingssector, heeft een complementair trio benoemd tot de directie van het bedrijf, bestaande uit Nathalie Lambrechts, Benoit Praly en François Thiounn. Doel: een nieuwe stap zetten in de ontwikkeling van het bedrijf en nieuwe producten aanbieden op de Belgische en Franse markt.

post-image-3

Een benoeming die meteen gepaard gaat met het op de markt brengen van een nieuw aanbod van sterk geïndividualiseerde leerervaringen die gebruik maakt van geavanceerde pedagogische technieken.

Nathalie Lambrechts, die 15 jaar ervaring heeft in human resources, en dan in het bijzonder in talentmanagement, heeft beslist om het beheer van Myskillcamp over te nemen samen met Benoit Praly en François Thiounn, om de transformatie ervan af te ronden en de groei te versnellen.

Ik ondersteun Myskillcamp sinds 2017. Op dat moment was ik opleidingsverantwoordelijke voor D’Ieteren Auto, en had ik de eer om de eerste corporate client te zijn van de Waalse start-up. In 2021 kwam ik bij Myskillcamp als Director Human Resources en vandaag ben ik verheugd de leiding op mij te kunnen nemen. Wij hebben een talentvol team en een geavanceerde technologie waarmee wij een leerervaring met grote toegevoegde waarde kunnen bieden aan onze klanten, door middel van een nieuw product dat wij binnenkort op de markt brengen", verklaarde Nathale Lambrechts, co-CEO en verantwoordelijke van de afdeling People & Customer Delight.

Myskillcamp meldt met trots dat er in 2023, naast de verandering in het management, ook een nieuw product gelanceerd wordt dat gebruik maakt van adaptief leren om de impact van kant-en-klare trainingstrajecten te vergroten. Deze revolutionaire innovatie stelt elke cursist in staat om een gepersonaliseerde trainingservaring te krijgen, afgestemd op hun individuele behoeften, voor meer efficiëntie en beter behoud van kennis.

We zijn erg trots om dit nieuwe product te lanceren, dat het resultaat is van onze expertise in digitale training en van het feit dat wij luisteren naar de behoeften van onze klanten. Uitgaande van een bepaald beroep, zal onze motor voor het creëren van trainingservaringen de vaardigheden die men in dit beroep onder de knie moet hebben, kunnen afstemmen op het niveau dat voor elke vaardigheid bereikt moet worden. Deze overeenstemmings-engine zal "intelligent" zijn en de link leggen tussen de beroepen en bijbehorende vaardigheden en een contentbibliotheek. We zijn ervan overtuigd dat bedrijven met deze nieuwe oplossing de prestaties en de retentie van hun werknemers kunnen verbeteren”, zegt François Thiounn, co-CEO en hoofd van de afdeling product en engineering.

Het product biedt een brede waaier aan kant-en-klare trainingstrajecten, die zorgvuldig ontworpen zijn om aan de eisen van de hedendaagse professionele wereld te voldoen. De opleidingstrajecten behandelen uiteenlopende onderwerpen, gaande van technische vaardigheden tot gedrags- en managementvaardigheden. Adaptief leren maakt gebruik van geavanceerde algoritmes om de prestaties van elke cursist te analyseren en zich aan te passen aan hun individuele leerbehoeften. Deze technologie maakt volledige aanpassing van kant-en-klare trainingstrajecten mogelijk, wat voordelen biedt zoals kortere opleidingstijden, beter behoud van kennis en een lager uitvalpercentage.

Myskillcamp is een Europese koploper in professionele opleidingen en biedt een volledig assortiment opleidingssystemen voor bedrijven en individuen. We hebben een passie voor onze missie om de vaardigheden en kennis van mensen te ontwikkelen en hen zo te helpen hun volledige potentieel te bereiken”, legt Benoit Praly uit, co-CEO en hoofd van de afdeling Revenue and Finance.

De lancering van dit nieuwe kant-en-klare trainingsproduct met adaptief leren is een belangrijke mijlpaal voor Myskillcamp, dat er voortdurend naar streeft om innovatieve opleidingsoplossingen te bieden om te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van zijn klanten.

Kevin Tillier en Amandine Coutant, die in 2013 Myskillcamp mede opgericht hebben, dragen in  2023 graag de teugels over  aan Nathalie Lambrechts, Benoit Praly en François Thiounn. "We zullen er altijd zijn om de co-managers te ondersteunen bij de toekomstige ontwikkelingen van Myskillcamp", verzekeren ze ons.

 

Back to top button
Close
Close