Twitter neemt Laskie over, een online rekruteringsplatform

Sinds de overname van Twitter door Elon Musk had het platform zelf geen nieuwe overname gedaan. Dat verandert nu: het sociale netwerk zou Laskie overgenomen hebben, een online rekruteringsplatform.

post-image-3

Het bericht werd nog niet bevestigd door het sociale netwerk, maar volgens Axios en Bloomberg zou Twitter Laskie overgenomen hebben, een platform dat gespecialiseerd is in het online rekruteren.

Het jonge bedrijf, dat in 2021 opgericht werd door Chris Bakke, gaat prat op zijn snelle en efficiënte rekruteringsmethode. Volgens L’Usine Digitale zou het bedrijf 6 miljoen dollar opgehaald hebben in 2021.

Dankzij Laskie zou Twitter de functionaliteiten van zijn platform kunnen uitbreiden en allerlei soorten alternatieven bieden. Iets wat Elon Musk tijdens de overname al zei te willen doen. Jobaanbiedingen zouden een bijkomend middel zijn om geld te verdienen met het sociale netwerk.

Volgens L’Usine Digitale zou Elon Musk zijn plaats als CEO afgestaan hebben aan Linda Yaccarino. De miljardair blijft echter aan het hoofd van het platform staan.

Back to top button
Close
Close