KPMG in België en Belgische unicorn Odoo gaan samen bedrijven nog meer ondersteunen

KPMG in België, het snelst groeiende Big Four-bedrijf van het land, breidt haar samenwerking met Odoo S.A. uit. Beide bedrijven gaan een partnerschap aan voor de volledige open-source oplossing van Odoo, in plaats van enkel real-time accounting, zoals tot op heden het geval was.

post-image-3
In de huidige tijden van digitale transformatie blijft de interesse en de vraag van de markt naar all-in-one, geïntegreerde en eenvoudig te implementeren software toenemen. Dat is een duidelijke trend die KPMG en Odoo in België en daarbuiten waarnemen.

KPMG in België en Odoo startten in 2022 een succesvol partnerschap voor real-time accounting voor de klanten van KPMG. Al snel waren heel wat bedrijven vragende partij om ook de niet-boekhoudkundige bedrijfstoepassingen van Odoo te kunnen implementeren. Odoo groeide de afgelopen jaren uit tot een geloofwaardige en betrouwbare management-oplossing dankzij zijn value for money-strategie, en de voortdurende uitbreiding van zijn app-ecosysteem.

Julien Stocq, Odoo alliance lead bij KPMG in België: "Onze eerste samenwerking met Odoo op vlak van real-time accounting was een groot succes. De software is een prima oplossing voor heel wat van onze klanten: ze is flexibel, schaalbaar en aanpasbaar, zowel voor middelgrote als grote bedrijven. Met deze nieuwe stap willen we onze klanten voorzien van de meest innovatieve technologie die voldoet aan de veranderende noden van bedrijven, en zo onze community nog meer waarde bieden.”

De brede samenwerking komt zowel de markt als beide ondernemingen ten goede. Klanten zullen nog beter worden bediend dankzij de one-stop-shop-propositie. KPMG in België kan een bijkomende oplossing bieden voor klanten die hun processen willen verbeteren met geïntegreerde, geavanceerde en gebruiksvriendelijke technologie. En Odoo verzekert zich van een betrouwbare partner met de nodige sectorkennis en expertise op het gebied van bedrijfstransformatie.

"Dit partnerschap is een uitstekende kans om onze aanwezigheid in de mid- en corporate markt te versterken en te versnellen. Tegelijk helpen we KPMG om beter in te spelen op de behoeften van hun klanten in een voortdurend veranderende markt", stelt Sébastien Bruyr, Chief Operating Officer van Odoo. "Dankzij de nauwere samenwerking kunnen we een breed scala aan oplossingen bieden die beantwoorden aan de uiteenlopende en specifieke noden van de klanten van KPMG. De combinatie van Odoo's robuuste oplossing met KPMG's expertise en ervaring creëert een krachtige alliantie. We zijn heel enthousiast over de mogelijkheden die deze samenwerking met KPMG biedt.”

De expertise van KPMG gaat van accountancy, tax, legal en finance; over inkoop, verkoop & marketing, regelgeving en compliance, tot HR, digitale innovatie en duurzaamheid. Die kennis is gebaseerd op jarenlange ervaring in de financiële sector, biowetenschappen, energie, publieke sector, vastgoed enz.

Anthony Van de Ven, Head of Alliances bij KPMG in België: "KPMG is de eerste van de Big Four in België die zo'n uitgebreide alliantie met Odoo opbouwt. Dankzij onze multidisciplinaire teams en brede sectorexpertise kunnen we verder gaan dan enkel de technische implementatie, en de volledige transformatie van bedrijven vergemakkelijken en versnellen. Hierdoor kunnen onze klanten profiteren van de synergie tussen de meest geavanceerde technologie, en de expertise van KPMG op het gebied van advies en transformatie."
Back to top button
Close
Close