De nieuwe editie van het magazine Inside Digimedia is nu beschikbaar

De nieuwe editie van het magazine Inside Digimedia buigt zich over het ondernemerschap als hoofdthema en biedt een overzicht van de ondernemersmarkt in 2023. De digitale versie is nu gratis beschikbaar – download hem nu en ontdek te getuigenissen van experts uit de sector.

post-image-3

Het magazine Inside Digimedia staat in het teken van het ondernemerschap en innovatie. Het onthult voor u de trends en gebeurtenissen die de digitale sector dit jaar gemarkeerd hebben.

Net zoals bij het evenement Digital First staan verschillende thema’s centraal bij het magazine, zoals ‘vrouwen die ondernemen’, verantwoorde digitalisering, digitale inclusie, cybersecurity, artificiële intelligentie en influence marketing. Dankzij de getuigenissen van experts zoals Jo Caudron, Dado Van Peteghem, MIVB, Devoteam, hub.brussels, Staatseecretaris Barbara Trachte en vele anderen krijgt u een bredere kijk op alles wat er in de digitale sector en het ondernemerschap leeft.

Wacht niet langer en download nu het magazine, om te ontdekken hoe u uw bedrijf te laten groeien en welke middelen te kiezen om daarin te slagen.

Back to top button
Close
Close