Efluenz en Coyote bundelen krachten om veiligheid op de weg te bevorderen

Efluenz, het toonaangevende bureau voor influencermarketing, is trots om de succesvolle samenwerking met Coyote aan te kondigen, een leider op het gebied van rijhulpsystemen. De gezamenlijke campagne, perfect getimed voor het herfst-winterseizoen, had tot doel de veiligheid op de weg te benadrukken, de zichtbaarheid van Coyote te vergroten, het aantal downloads van de app te verhogen en een exclusieve wedstrijd te promoten. Deze initiatieven waren een groot succes en toonden aan hoe Coyote zorgt voor rustige en veilige ritten.

post-image-3

De campagne heeft haar ambitieuze doelen bereikt door de bekendheid van Coyote te vergroten, het aantal downloads van de app aanzienlijk te verhogen en een grote interesse voor de wedstrijd te genereren.

Coyote, gespecialiseerd in rijhulpsystemen, speelde een essentiële rol door de nadruk te leggen op verkeersveiligheid op het perfecte moment, namelijk in aanloop naar het herfst-winterseizoen, met zijn onvoorspelbare weersomstandigheden en unieke uitdagingen voor automobilisten.

De wedstrijd, een centraal onderdeel van de campagne, bood de volgers van Coyote de kans om een volledige cursus defensief rijden te winnen, met essentiële vaardigheden om in elke situatie te reageren.

Influencers speelden een belangrijke rol in deze campagne door de boodschap van verkeersveiligheid van Coyote aan een breder publiek over te brengen en de gemeenschap van automobilisten bewust te maken van veiligere praktijken.

Efluenz en Coyote blijven zich inzetten voor veiligheid op de weg door innovatieve oplossingen te bieden voor veilige en ontspannen ritten met behulp van de rijhulpsystemen van Coyote.

Back to top button
Close
Close