De vergelijkingssite HelloSafe bereikt een mijlpaal imet de lancering van zijn Engelstalige platform

Brussel, 11 januari 2024 - HelloSafe, de start-up die gespecialiseerd is in het vergelijken van financiële producten en verzekeringen, zet een nieuwe stap in zijn expansie in België door een Engelstalige versie van zijn platform te lanceren.

post-image-3

Eén miljoen bezoekers op het hellosafe.be platform in 2023

Sinds zijn lancering heeft HelloSafe zich gevestigd als een belangrijke speler in de vergelijkingsmarkt voor financiële producten in België, met bijna een miljoen bezoekers op het hellosafe.be platform in 2023 die gebruik hebben gemaakt van de beschikbare tools om bewuste beslissingen te nemen over auto-, woning- en ziekteverzekeringen, maar ook over vele andere alledaagse financiële producten.

De nieuwe Engelstalige versie van de HelloSafe website is ontworpen om in te spelen op de groeiende vraag van de vele expats en internationale werknemers die in België wonen en die op zoek zijn naar financiële oplossingen en verzekeringen die op hun specifieke behoeften zijn afgestemd. Door onze informatie en vergelijkingstools in het Engels beschikbaar te maken, kan HelloSafe de behoeften van de Belgen op dit gebied nog beter dekken.

De vergelijking van financiële producten toegankelijk maken voor alle Belgen, ongeacht hun taal

"We zijn verheugd om de lancering van ons Belgische platform in het Engels aan te kondigen" zegt Alexandre Desoutter, woordvoerder van HelloSafe België. "Dit is een belangrijke mijlpaal in ons streven om alle Belgen, waar ze ook vandaan komen en in welke taal dan ook, vergelijkingsdiensten aan te bieden voor financiële producten en verzekeringen. Deze uitbreiding versterkt onze positie als dé vergelijkingssite voor Belgische consumenten op het gebied van financiële diensten."

Het Engelstalige Belgische platform van HelloSafe biedt een optimale gebruikerservaring en stelt Engelstalige gebruikers in staat om snel en efficiënt een uitgebreid aanbod aan financiële en verzekeringsproducten te vergelijken. In de komende maanden zullen bezoekers toegang krijgen tot gedetailleerde informatie over de verschillende beschikbare aanbiedingen, maar ook vergelijkingstools om hen te helpen de beste keuze te maken voor hun behoeften en budget.

 
Back to top button
Close
Close