De 'all about your journey' campagne verkozen tot campagne van het jaar 2023 in Luxemburg!

Partnerbureaus Ludwig x Serviceplan beginnen 2024 op de best mogelijke manier, aangezien de 'All About Your Journey' campagne voor hun klant Emile Weber werd verkozen door het belangrijkste medium voor communicatie en reclame in Luxemburg - Adada, als de 'Campagne van het Jaar 2023' via een online stemming die open stond voor het publiek en professionals gedurende enkele weken.

post-image-3

Ter herinnering, na een herontwerp van de merkidentiteit, ontwikkelden de hybride teams van Ludwig Serviceplan Belux de campagne 'All About Your Journey', een multimediale creatieve campagne voor bewustwording en positionering die landelijk werd uitgerold gedurende 8 weken voor de Emile Weber Group, een leider in mobiliteitsdiensten, reizen en zakelijke evenementen. Ontdek (of herontdek) de tv-commercials hier.

Het is goed om te vermelden dat in 2023 Ludwig een partnerschap aanging met de Serviceplan BeLux Group in Luxemburg, waardoor het communicatiebureau Ludwig I Serviceplan Luxembourg ontstond. De alliantie van de twee bureaus komt voort uit een gemeenschappelijk verlangen om nieuwe communicatiedienstmogelijkheden te formaliseren op het Luxemburgse grondgebied. Met deze samenwerking biedt Ludwig I Serviceplan Luxembourg een uniek lokaal communicatieaanbod van 360° aan haar klanten, dankzij de expertise en fusie van haar teams op het gebied van creatie, strategie, ontwerp, productie, media, digitaal & social media, alles benadrukt door een begrip van de Luxemburgse markt en de kenmerken van de Grote Regio.

Back to top button
Close
Close