Universal Music Belgium vertrouwt digitale media aan DIGIZIK

Universal Music Belgium - de major onder majors van de muziekindustrie, die artiesten zoals Taylor Swift en Billie Eilish, of dichterbij Angèle en Zwangere Guy, vertegenwoordigt - vertrouwt Digizik zijn volledige digitale mediastrategie en -buying toe. Een samenwerking die niet anders kan omschreven worden als een perfecte match met de diepe kennis van cultuur, muziek en entertainment van het agentschap.

post-image-3

Naast het boosten van de talloze artiesten en streams van de verschillende labels van Universal Music in België, zal Digizik ook instaan voor de promotie van het ecommerceplatform Musicstation.be (de officiële online winkel van Universal Music).

Universal Music en Digizik hebben in het verleden reeds samengewerkt op verschillende manieren, van creatieve campagnes tot partnerships, maar het is voor het eerst dat een dergelijke structurele samenwerking tussen beide spelers wordt opgezet.

Als culture shapers en leidend agentschap op gebied van culturele impact, kan Digizik natuurlijk rekenen op zijn unieke ervaring in en kennis van muziek en entertainment in de Belgische cultuur. Iedereen bij het agentschap is dan ook terecht fier dat een major internationale speler en de Belgische marktleider hun expertise zo onderschrijft.

Back to top button
Close
Close